Leon Koppelman.
Leon Koppelman. Foto: PR

Benefietconcert voor Alpe d'huzez in de Ichthuskerk Ridderkerk

RIDDERKERK - Op zaterdag 14 maart zal er in de Ichthuskerk te Ridderkerk-Drievliet een bijzonder concert gegeven worden. De opbrengst van dit concert is geheel bestemd voor de kankerbestrijding.

Aan het concert werken diverse bekende musici mee. Zo zingt de bekende Urker bariton Lucas Kramer en speelt Leon Koppelman op de panfluit. Andere medewerkenden zijn kinderkoor 'De Parel' onder leiding van Marga Dooren en Riëtte Boer en Jan Peter Teeuw als organist en pianist. Voor deze avond is een gevarieerd en afwisselend programma samengesteld.

In het voorjaar van dit jaar zullen de Ridderkerkers Simon Munter, Lianne Munter en Robert Penning met z'n drieën een team vormen en de Alpe d'Huez op fietsen. Hiermee steunen ze Alpe d'Huzes, een organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar kanker. Het fietsteam weet uit ervaring wat het is om met kanker geconfronteerd te worden. Daarom willen ze heel graag geld inzamelen en gaan ze deze uitdaging aan.

Het concert begint om 19.30 uur. De deuren aan het Vlietplein 1 gaan een halfuur voor aanvang open. De entree is € 7,50 per persoon (tot 16 jaar € 5,00). Wanneer u zeker wilt zijn van een plek, kunt u alvast reserveren door een mail te sturen naar steunsimon@hotmail.com. Geef daarbij het aantal personen en de leeftijd door.