Workshop over het dragen van een kindje

SOMMELSDIJK - Speciaal voor aanstaande en jonge ouders is er op 18 februari een workshop en inloop over het dragen van een baby, peuter of kleuter. Het wordt georganiseerd door draagconsulente Goeree, in samenwerking met Verloskundigenpraktijk 'Een nieuw begin'.

Van 10.00 tot 10.45 uur is er een draaginformatie workshop. Tijdens deze workshop wordt uitgebreid op het ergonomisch dragen van kinderen in gegaan, worden de verschillende draagsystemen uitgelegd en worden doeken en soft-structure carriers gedemonstreerd. Aansluitend is er om 11.00 uur een vrije inloop. Tijdens de inloop is het mogelijk om verschillende draagdoeken en voorgevormde dragers te bekijken, bezoekers kunnen zich laten adviseren over een passende doek of vragen stellen over het dragen en knopen van een doek. Er kan ook worden bijgekletst met andere mama's en papa's en er kunnen draagdoeken of draagzakken worden geprobeerd. Bezoekers krijgen tijdens de inloop deskundig advies van een gecertificeerd draagconsulente.

De locatie is Verloskundigenpraktijk 'Een nieuw begin', Langeweg 29 in Sommelsdijk. Graag vooraf aanmelden door de workshop van 10.00 uur, voor de inloop is het niet nodig om aan te melden. Ook partners en kinderen zijn welkom, deelname is gratis. Voor vragen of aanmelden voor de workshop stuur een e-mail naar info@draagconsulentegoeree.nl.