Schipper Electro Grevelingencross

GOEREE-OVERFLAKKEE - Zaterdag 14 februari zal de Grevelingendam opnieuw het decor vormen voor de Schipper Electro Grevelingencross. De organiserende vereniging is AV Flakkee en voor de Flakkeese atleten is dit een mooie kans om zich te meten met de besten in de regio.

Het programma begint om 12.30 uur, dan bijten de pupillen A en B de spits af. De korte cross (2,5 km) zal om 13.50 starten en om 14.20 klinkt het startschot voor het slotstuk van de middag, de lange cross. Vijf ronden met een totaal van 8 km. Voor de eerste drie per categorie is er een prijs en voor iedere deelnemer is er een attentie. Het parcours is volledig met spikes te belopen, de ondergrond is gras. Enkele korte klimmetjes maken het lastig en de wind heeft vrij spel, met windkracht 7 in de vorige editie was dit zeker een factor.
De strijd om de Zeeuwse titel zal spektakel opleveren, mannen als Martijn de Kok en Erwin Harmes zullen deze graag opeisen. De Flakkeese inbreng komt van o.a. Ricardo Sint Nicolaas, Maikel Peeman en Eric Wolfert die aan de leiding gaat in het klassement.
Inschrijven is mogelijk tot een half uur voor de start van het betreffende onderdeel. Het inschrijfloket bevind zich in Paviljoen Meerzicht. Douche- en kleedruimte is beperkt beschikbaar, Surfshop Meerzicht heeft enkele douches ter beschikking gesteld. Hiervoor zijn muntjes verkrijgbaar op het crossterrein. Voor verdere inlichtingen kunt u terecht op de website www.avflakkee.nl of bij Kees van 't Zelfde (0187 485566) en Wendy Tieleman (0187 481412).