Thema-avond 'Speelt autisme een rol in je relatie?'

SPIJKENISSE - Heeft uw partner autisme? Speelt dit een rol in uw relatie? Kom dan naar de thema-avond op donderdag 12 februari van 20.00 tot 22.00 uur in Middelharnis.

Als autisme bij een of beide partners een rol speelt, kunnen de verwachtingen van de relatie anders zijn dan in een gemiddelde relatie. In iedere relatie kan het gebeuren dat je korte of langere tijd het gevoel hebt dat je niet (meer) verbonden bent met je partner. Dat kan allerlei oorzaken hebben die te maken hebben met het heden of verleden. We bespreken hoe dat in theorie en praktijk kan zijn en hoe je ook in een relatie waarin autisme een rol speelt, verbonden kunt zijn. Ook de onderwerpen autonomie, verlangens, eigenwaarde en (oude) patronen komen aan bod. Uiteraard zal er ook gelegenheid zijn om met elkaar van gedachten te wisselen en na te praten.

De thema-avond vindt plaats bij CSG Prins Maurits, Koningin Julianaweg 57 (ingang Sportlaan tegenover tennisbaan) in Middelharnis. Inloop vanaf 19.45 uur.

Informatie en aanmelding

Wilt u deelnemen of wilt u meer informatie? Aanmelden kan t/m 11 februari via autisme@meezhe.nl of bel 0181 33 35 07. Er zijn geen kosten aan de informatieavond verbonden. De avond wordt in samenwerking met praktijk Serta georganiseerd: www.praktijkserta.nl