Afbeelding
Foto: CU

Goeree-Overflakkee goed vertegenwoordigd bij de CU

RIDDERKERK - 'De ChristenUnie gaat voor goud'. Afgelopen vrijdag is de lijst bekend gemaakt met de kandidaten voor het waterschap Hollandse Delta, hierbij zijn de vertegenwoordigers van Goeree-Overflakkee duidelijk aanwezig.

De lijst wordt aangevoerd door Piet Robijn, een ervaren rot uit Goeree-Overflakkee die met zijn kennis en ervaring hoge ogen gooit. "Wij zijn uitermate trots dat wij deze lijst kunnen presenteren. We zien dat daar waar andere partijen liever inzetten op de provinciale verkiezingen, wij simpelweg veel deskundigheid aan onze partij, juist voor het waterschap, hebben kunnen verbinden. Voor een gebied als de onze speelt juist water een grote rol en dat kan het succes verklaren van deze lijst met gemotiveerde en zeer kundige kandidaten", aldus de provinciale ChristenUnie..

Met de lijsttrekker uit Sommelsdijk is Goeree-Overflakkee goed vertegenwoordigd op de lijst van het waterschap. En op positie acht en dertien staan Maas Koese en Joop Kievit beiden uit Ouddorp. Verder zien we Ruud van Asperen uit Oude-Tonge terug op positie 20 en vijf plekken lager Barend Bakelaar uit Ooltgensplaat. De lijstduwer vanuit Goeree-Overflakkee is Ron de Rover.

"Na de zeer succesvolle gemeenteraadsverkiezing 2014 voor de ChristenUnie waarbij ze nu menig wethouder in de regio heeft kunnen leveren, of de overdonderde Europese verkiezingen waarbij de ChristenUnie als grootste partij in zeeland naar voren kwam, gaat ze nu vol passie voor het waterschap. Daarbij wordt vooral ingezet op duurzaamheid en milieu, speerpunten die de christelijke partij, in termen als rentmeesterschap nauw aan het hart ligt", aldus de partij in een toelichting.

Kijk voor de complete lijst op www.hollandsedelta.christenunie.nl