Afbeelding
Foto:

Kinderafdeling ziekenhuis ontvangt bolderkar

DIRKSLAND - Op dinsdag 23 december overhandigden een viertal leden van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen een bolderkar aan de kinderafdeling van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis.

Het is voor dit kerkgenootschap traditie om elk jaar met Kerst iets te schenken. Dit jaar was dat een bolderkar, die op termijn gebruikt kan gaan worden in de Kiwanis Kindertuin. Deze tuin wordt in 2015 aangelegd tussen de kinderafdeling en verloskundig centrum CuraVita. Hiermee wordt een aantrekkelijk speelplaats voor kinderen gerealiseerd. Een doel waar deze prachtige, met zeehonden beschilderde bolderkar veel gebruikt zal gaan worden.

Ed Kruit, Gabrielle Woudt, Rebecca Riekwel en JessicaBroekzitter , afgevaardigden van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, lichten toe: " We hebben voor het thema zee gekozen omdat dit goed past bij het eiland Goeree-Overflakkee. We willen graag elk jaar iets uitdelen in plaats van alleen maar ontvangen. Dat is voor ons de Kerstgedachte." De kinderafdeling is blij met deze prachtige gift.