Afbeelding
Foto: pr

Kerstwandeling CBS 't Kompas

DEN BOMMEL - Op donderdag 17 december organiseert CBS 't Kompas een Kerstwandeling door Den Bommel. Op verschillende plaatsen worden bezoekers meegenomen in het Kerstverhaal. Een ontmoeting met de Wijzen uit het oosten, een kijkje in het veld bij de herders, het paleis van Herodes en natuurlijk een bezoek aan de stal, het hoort er allemaal bij. De wandeling eindigt met een kop koffie, warme chocolademelk of limonade met iets lekkers.

Als u belangstelling heeft, dan nodigen we u van harte uit om met ons mee te wandelen. Vanaf 18.30 uur start er om de 10 minuten een nieuwe wandeltocht, die begeleid wordt door een gids. De tocht duurt ongeveer anderhalf uur (dit betekent niet dat u anderhalf uur loopt).

Deelname is gratis, maar opgeven is verplicht, omdat men wil weten op hoeveel mensen men kan rekenen. Bij de aanmelding moet tenminste één volwassene zijn. U kunt uw gegevens achterlaten op onze Facebookpagina: Kerstwandeling Den Bommel of een bericht sturen naar info@kompas-denbommel.nl o.v.v. van uw naam, adres, mailadres en het aantal deelnemers van 4-12 en 12 en ouder (jongere kinderen zijn natuurlijk ook welkom).