Afbeelding
Foto: Hans Villerius

Hartelijk welkom op Eerste kerstdag bij inloophuis 'Caleido'

STELLENDAM – Elke week staan bij inloophuis Caleido de deuren voor iedereen open, op donderdag van 10.00-16.00 uur, locatie De Rank, Bosschieterstraat 6 te Stellendam. Iedereen is er hartelijk welkom om gratis een kopje koffie of thee te drinken, om anderen te ontmoeten, om deel te nemen aan creatieve activiteiten, de maaltijd te helpen bereiden, te breien, enz. Er is dus voor iedereen wat te doen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de open inloopdagen. Alleen voor speciale activiteiten – bijvoorbeeld bloemschikken, kookworkshops, e.d. – wordt een kleine vergoeding gevraagd.
Op donderdag 17 december zullen er kerststukjes worden gemaakt. De kosten hiervoor zijn € 3,50. Bent u in het bezit van een snoeischaar? Neem deze dan mee.
Op 24 december worden er gezamenlijk bekende kerstliederen gezongen. En er is koffie/thee met iets lekkers.
Ziet u op tegen de kerstdagen? Bent u vaak alleen op deze speciale dagen en heeft u behoefte aan ontmoeting en gezelligheid? Op Eerste Kerstdag, vrijdag 25 december, staan de deuren van Caleido open om met u of met jou gezamenlijk Kerstfeest te vieren. Dat kan door aanwezig te zijn bij een kerkdienst, die om 10.00 uur begint, waarna vanaf 11.30 uur de deuren van het inloophuis weer open zijn om met elkaar te genieten van een hapje, een drankje, en natuurlijk een heerlijk kerstdiner! Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. Iedereen is hartelijk welkom.
Het is alleen wel fijn als u zich van te voren aanmeldt. Dat kan via e-mail: inloopcaleido@gmail.com of door te bellen naar: 06-23506507.