Kwartetten bij Keurslager Floresteijn

"Mag ik van jou uit de categorie rund, de biefstuk?" zal één van de vragen zijn, die de komende tijd in sommige huishoudens wordt gesteld. Vanaf 9 november kan namelijk iedere klant sparen voor het gratis Keurslager kwartet. Ook bij Keurslager Floresteijn zijn deze unieke kwartetspellen te vinden.

De actie

Sparen voor het kwartet is heel eenvoudig. Bij elke € 5,- besteding ontvangt de klant een stempel. Tien stempels is een volle kaart én een gratis kwartet waard! "Het kwartet bestaat uit 9 categorieën: van rund, varken en kip tot vleeswaren en streekproducten. Mijn favoriete categorie is: verrassende vleesnamen. Wist u bijvoorbeeld dat de 'ezel' ook een stukje vlees is?" aldus Keurslager Floresteijn.

Het slagersvak

Het kwartet is niet alleen leuk om te spelen, maar ook erg leerzaam voor jong én oud. Op elk kaartje staat een vrolijke tekening afgebeeld met een informatief stukje tekst. "Wij vinden het altijd leuk om uitgebreid over ons vak te praten, maar lang niet alles komt aan bod als de klant in de winkel is. Dit kwartet geeft op een vrolijke en speelse manier meer informatie. Mocht de klant daarna nog vragen hebben, dan kan hij natuurlijk in de winkel terecht', vertelt de slager enthousiast.

Nieuwsgierig?

Spaar vanaf 9 november mee voor het gratis kwartet bij Keurslager Floresteijn. In de winkel zal de klant niet om de kwartetactie heen kunnen en voor kinderen is er een leuke kleurplaatactie.