Ondernemers ontmoeten elkaar tijdens het bedrijfsbezoek van VBGO.
Ondernemers ontmoeten elkaar tijdens het bedrijfsbezoek van VBGO. Foto: Hans Villerius

VBGO te gast bij Van Kempen Interieurs

OUDE-TONGE – Het jaarlijkse bedrijfsbezoek van de leden van de Vereniging van Bedrijven Goeree-Overflakkee vond ditmaal plaats bij Van Kempen Interieurs te Oude-Tonge. Het team van Van Kempen bood zijn flinke aantal gasten een warm onthaal in hun fraaie winkel, waarbij ze de verzorging van de inwendige mens hoog in het vaandel hadden staan. Tal van culinaire hoogstandjes, in eigen beheer bereid, maar ook perfecte wijnen en oesters voor de liefhebbers stonden op het menu. Ingrediënten genoeg voor een aangename netwerkbijeenkomst, waar keer op keer veel animo voor is.

Tekst en foto's: Hans Villerius

Ditmaal dus tussen de stijlmeubels bij Van Kempen, waar Leonard van Kempen voor collega-ondernemers in vogelvlucht de geschiedenis van het bedrijf voorbij liet komen, dat dit jaar 95 jaar bestaat. Ook de bedrijfsactiviteiten werden belicht: de verkoop van alles wat met woninginrichting te maken heeft, van de exclusieve meubellijn van Novastyl tot verlichting en schilderijen en van slaapkamers en vloeren tot raamdecoratie uit eigen atelier toe. Ook is er een eigen buitendienst voor onder meer het bezorgen van meubels en het leggen van vloeren.
Naast de bedrijfspresentatie van Van Kempen was er een korte presentatie door Rabobank Het Haringvliet namens wie Wouter van Munster, manager Groot Zakelijk, uitleg gaf over hoe 'het nieuwe werken' bij de bank is ingevoerd en functioneert. En er was een presentatie, uitgebreid met workshops, verzorgd door een woningstyliste, die de aanwezigen meenam in de gedachtewereld van de interieurstylist. En vanzelf was er tussen de bedrijven en de hapjes en drankjes door volop gelegenheid voor ontmoeting en het leggen van zakelijke contacten, want dát is en blijft het hoofddoel van de VBGO-netwerkbijeenkomsten.