Afbeelding
Foto: pr

Woonbeurs Goeree-Overflakkee zet eiland verder op de kaart

MIDDELHARNIS - Tieleman Keukens organiseerde afgelopen vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober in samenwerking met maar liefst 28 partners een inspirerende woonbeurs.

Deze editie was tevens de aftrap voor een bijzondere samenwerking tussen ondernemers en de gemeente Goeree-Overflakkee. Het begon al in de communicatie naar de beurs toe waarbij een eilandkrant is ontwikkeld in de look&feel van eilandmarketing. De oplage van de krant was maar liefst 220.000 stuks. Op de beursdagen heeft het enthousiaste promotieteam het eiland Goeree-Overflakkee heel sterk gepromoot en via Estate Invest werden er vele woningen verkocht op het prachtige eiland.

De woonbeurs zelf was weer een grote beleving voor jong en oud met o.a. vele kookdemo's van Caspar Bürgi (chefkok Atag en bekend van RTL4), Werner Hermsen (chefkok Miele), Quooker en Bora. Overal door de grote showroom van keukenspecialist Tieleman waren hapjes en drankjes, het was het een waar (woon)feest met voor ieder wat wils op het gebied van wonen als interieuradvies, vloeradvies, advies bij een nieuw te bouwen woning, (nieuwbouw)woningen, hypotheek en verzekeringen, wijnadvies, verf en behang, gezondheid en Wellness, aanrechtbladen, wintersport en uiteraard keukenadvies. Ook alle kinderen werden vermaakt in de bioscoop, in het Playstation centre en in de speelhoeken. De live muziek werd verzorgd door Els van de Wetering en de goede doelen werden vertegenwoordigd door Kika en Nederlandse Brandwonden Stichting. Het was een gezellige drukte in Middelharnis, beursbezoekers en keukenklanten uit heel Nederland en België wisselden elkaar deze dagen af.

In zeven jaar was dit de meest succesvolle editie van dé Woonbeurs van Goeree-Overflakkee. Volgend jaar zal de woonbeurs gehouden worden op 28 en 29 oktober 2016, die ook wederom vernieuwend zal zijn.