Afbeelding
Foto: pr

Beleef de Knöps Groep

MIDDELHARNIS/SOMMELSDIJK - Zaterdag 7 november is voor Knöps een feestelijke dag. Gelijktijdig met de Opel- en Chevrolet Wintertestdag opent de regionale dealer zijn volledig gerenoveerde showroom.

"Ook in deze tijd blijven we vernieuwen", legt algemeen directeur Herman de Blok uit. "Inpandig is onze showroom voorzien van een compleet nieuwe vloer en zijn alle Opel-elementen, zowel binnen als buiten, vervangen door de nieuwe 'look & feel' van Opel." Het bedrijf van anderhalve hectare, waarvan een halve hectare bebouwd, ziet er als nieuw uit. "Met deze complete make-over kunnen we nóg beter inspelen op de wensen van de consument." Bezoekers kunnen er terecht voor alles wat met mobiliteit te maken heeft: tanken, autowassen, schadeherstel, leasing en heel veel auto's (nieuw en gebruikt).

Tevens staat deze dag in het teken van de 22e editie van de Wintertestdag: wie een Opel of Chevrolet heeft, kan deze zaterdag zijn auto op achttien punten gratis laten testen. Indien al deze onderdelen in orde bevonden worden, kunt u het Winterplan certificaat aanschaffen. Met dit certificaat bent u tot het voorjaar - 1 april 2016 - gedekt tegen eventuele gebreken aan de 11 meest wintergevoelige onderdelen. "Goed zicht is tijdens het autorijden van levensbelang. Zeker in de winter, als de dagen korter en donkerder worden." Daarom kunt u tijdens de Nationale Wintertestdag op zaterdag 7 november uw ogen gratis testen met de Pearle oogtest.

Knöps viert feest!

De showroom aan de Langeweg te Middelharnis/Sommelsdijk vormt het visitekaartje van de veelzijdige organisatie. "En in onze nieuwe showroom fonkelt dit weekend vanzelfsprekend de gloednieuwe Opel Astra." De Blok heeft er al in gereden tijdens de launch in Sevilla. "Heel mooi, fantastisch! Tweehonderd kilo lichter dan het vorige model, een lagere bijtelling en heel zuinig. Een onvoorstelbare auto in zijn klasse, die daarnaast ook nog eens een scherpe introductieprijs van € 19.995 kent." Maar er is meer... "Wie feest viert trakteert", stelt De Blok. Alle bezoekers van Knöps (tankende klanten en bezoekers van de nieuwe showroom) worden daarom deze zaterdag getrakteerd op een gratis portie verse Flakkeese friet. "Uiteraard van Westhoeve Potatoes."

Eiland in de spotlights

Vanuit de unieke ADAM-Store aan de Langeweg in Sommelsdijk is recent de 100ste ADAM afgeleverd. Om die reden organiseert Knöps voor een speciaal geselecteerd aantal ADAM-rijd(st)ers een tourrit langs tal van dorpjes en bezienswaardigheden op het mooie eiland. Dat Knöps zichzelf én het eiland Goeree-Overflakkee letterlijk en figuurlijk op de spreekwoordelijke kaart zet, is een bewuste keuze in de beleidsvoering. "In samenwerking met enkele gerenommeerde ondernemers én de gemeente Goeree-Overflakkee, zetten we ons eiland verder in de spotlights. Het gaat erom gezamenlijk aantrekkingskracht te creëren, mensen entertainen en nieuwsgierig maken om naar Middelharnis te komen. Goeree-Overflakkee moet je gewoon beleven!"