Afbeelding
Foto: PR

Financieringsmarkt Meet & Grow voor MKB'ers in de regio

GOEREE-OVERFLAKKEE - Ondernemers met (groei)plannen hebben vaak extra kapitaal nodig om te kunnen investeren. Bancaire financiering is tegenwoordig niet meer de enige financiƫle oplossing om dit te realiseren. Het kan een lening zijn, maar steeds vaker worden ook andere financieringsbronnen benut zoals lease of deelname van een durfinvesteerder. Rabo Meet & Grow is een financieringsmarkt waar financiers op verschillende manier in contact komen met MKB'ers.

Rabo Meet & Grow is een regionale marktplaats waar ondernemers in contact komen met andere (regionale) verstrekkers van kapitaal. Tijdens deze bijeenkomsten delen ze ook kennis en netwerken met elkaar. Zo helpen financiers meer ondernemers aan een passende financieringsmix en kunnen bedrijven verder groeien.

Deelnemende partijen

Deelnemende partijen zijn o.a. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Port4Growth, DLL, Innovation Quarter, MBO & Groeifonds, Money Meets Ideas, Rembrandt en Rabobank. Ook de diversiteit van deelnemende bedrijven is breed. Van MKB-starters tot groeiende ondernemingen en zelfs overnemende ondernemingen.

18 november Nieuwe Energie Leiden

Op 18 november organiseert Rabobank Leiden-Katwijk samen met 12 andere lokale Rabobanken in Zuid-Holland, waaronder Rabobank Het Haringvliet, Rabo Meet & Grow in Nieuwe Energie in Leiden. Meer informatie en/of aanmelden? Ga dan naar http://rabo.nl/m388lamz.