Flip en Marjolein Otte met zoon Jaap in hun nieuwe vestiging. (Foto: Jaap Ruizeveld)
Flip en Marjolein Otte met zoon Jaap in hun nieuwe vestiging. (Foto: Jaap Ruizeveld) Foto: Jaap Ruizeveld

Flip en Marjolein Otte presenteren nieuwe vestiging Country Floor

OUDDORP – Hij heeft veel affiniteit met en kennis van hout. Heeft als zelfstandig ondernemer al ruim 33 jaar aangetoond te beschikken over vakmanschap. Heeft duurzaamheid en verantwoord omgaan met FSC-gecertificeerd hout als bosproduct hoog in het vaandel staan. Daarmee wordt de natuur zo min mogelijk belast. Dit verklaart ook de samenwerkende relatie met Dennebos Flooring bv, het bedrijf dat vanuit eigen gecertificeerde concessiegebieden producten aanlevert. Dat alles gepresenteerd op de Open Dag die de eigenaren van Country Floor in Ouddorp vrijdag tentoonspreiden. Flip en Marjolein Otte hebben een nieuwe stek betrokken in de badplaats. Een verhuizing van Achterweg 22 naar Hoenderdijk 7b en 7c.

Door Jaap Ruizeveld

Showroom en ontvangstruimte (alles onder één dak) zijn nu in een veel betere looproute voor bezoekers van de dorpskern gehuisvest. Direct nabij de makelaar en hypotheker. Wat is er gemakkelijker om, als je bijvoorbeeld met de aankoop van een woning bezig bent, gelijk al aansluitend over de inrichting van je toekomstige woning na te denken? Het gemak dient de mens. Dus - op dezelfde locatie aan de Hoenderdijk - loop je bij Country Floor binnen. Bijvoorbeeld voor informatie over de vele mogelijkheden en toepassingen die houten vloeren bieden. En natuurlijk niet alleen in woord, maar ook in beeld is te zien wat er verkrijgbaar is. Het assortiment is zeer uitgebreid.

Klantgericht

Bij de ontvangst valt direct de vriendelijke klantgerichtheid op. Flip en Marjolein Otte staan voor kwaliteit en voor service. Ook na het vakkundig aanbrengen van de houten vloeren blijft Country Floor graag betrokken bij de klant. Een lange garantieperiode en ook als er iets kapot zou zijn gegaan, dan is de herstelservice paraat. "Wij staan voor openheid van zaken. Daar kan men ons op aanspreken. Geven begrijpelijke en gerichte uitleg. Ook bij verbouwingen adviseren wij graag. Bij dat alles durven wij te stellen dat wij ons in onze branche weten te onderscheiden. Met onze kennis van en het werken met gecertificeerde duurzame en goede producten", vertellen Flip en Marjolein. Samenvattend een assortiment van houten vloeren, pvc, laminaat, vloerverwarming en vloerkoeling en de al genoemde renovatie- en reparatieprojecten.

Ambachtelijk

"Wissel met ons van gedachten over een bepaald project. Neem contact met ons op. Wij kunnen zeker iets voor u betekenen", stellen Flip en Marjolein. En als de bedrijfspresentatie dan toch nog eens stevig kan worden neergezet, dan kan deze slot-uitnodiging er ook nog wel bij: 'Country Floor, het adres als men op zoek is naar superieure kwaliteit en perfectie tot in detail. Voor traditioneel gelegde vloeren die uitblinken in schoonheid en raffinement. Met alleen de allerbeste materialen worden de vloeren gelegd door mensen met verstand van zaken en liefde voor het ambachtelijk werk'.

Gegevens

Country Floor: Hoenderdijk 7b-7c Ouddorp. Email: info@countryfloor.nl. Telefoon: 0187-684700 en 0650230507. Maak een afspraak. Dat kan zelfs in de avonduren. Of bezoek de showroom, geopend op donderdag en vrijdag van 10.00-12.00 uur en van 13.30-17.00 uur. Ook op zaterdag, maar dan tot 16.00 uur.