Afbeelding
Foto: pr

Eerste avond 2MeetU geslaagd

MIDDELHARNIS - Op 19 oktober heeft de eerste 2meetU-avond plaatsgevonden. Volgens de organisatoren was het "een gezellige en succesvolle eerste avond. De sfeer was goed en de jongeren hadden het prima naar hun zin".

Er waren veel positieve reacties, zoals: leuk initiatief, eindelijk eens iets waar onze doelgroep naar toe kan gaan, leuke en gezellige locatie, ongedwongen sfeer.

Hieronder een kort interview met Sietske Grinwis, die er de eerste avond bij was.

Hoe kwam je op het idee om naar 2MeetU te gaan?
Een vriendin had het op internet gezien en we waren best wel een beetje nieuwsgierig naar wat het was.

Wat vind je van het initiatief?
Ik vind het een super initiatief, omdat er in de omgeving weinig te doen is voor onze doelgroep.

Wat vond je van de eerste avond?

We werden hartelijk ontvangen in een sfeervolle omgeving. Het was erg gezellig, ook onderling! Ook was het erg leuk om later in één grote groep te zitten, zo leer je toch wat andere mensen kennen!

Ben je van plan om de volgende keer weer te gaan?
Ik ben zeker van plan om vaker te gaan en hopelijk komen er nog veel meer jongeren naar de hang-outs van 2MeetU!

Hoe belangrijk vind je het dat er een christelijke zaterdagavondbesteding is op Goeree-Overflakkee?
Ik vind het wel belangrijk, zo leer je meer mensen kennen met een zelfde achtergrond, maar ik vind wel dat mensen met een niet-christelijke achtergrond ook welkom zijn hier!

Wat vind je van de locatie?
Het is een mooie en geschikte locatie, omdat het centraal ligt voor Goeree-Overflakkee, maar ook goed bereikbaar is voor jeugd uit omringende regio's, zoals Zeeland, Voorne-Putten en richting Oud-Beijerland.

"Als organisatie zijn we uiteraard erg blij met de vele positieve reacties. We gaan dan ook zeker door met het initiatief en willen kijken of de 2MeetU-avonden elke week gehouden kunnen worden. In ieder geval zien we er naar uit om komende zaterdag weer veel jongeren te mogen ontmoeten op de tweede 2MeetU-avond in het Diekhuus", aldus de initiatiefnemers.

Zaterdagavond 31 oktober is de tweede avond van 2meetU. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom. De zaal is open vanaf 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.2MeetU.eu of op Facebook: 2MeetU.