Dorpsraad organiseert Bewonersavond Oude-Tonge

OUDE-TONGE - Op woensdag 28 oktober is er een bewonersavond voor alle inwoners van Oude-Tonge in het infocentrum aan de Bernhardstraat. De presentatie start om 19.30 uur. De zaal is open om 19.00 uur.

Tijdens deze avond zal de nieuwe Dorpsraad zich voorstellen en ook in het kort uitleg geven over de kern- en projectsubsidie, die door de gemeente is geïntroduceerd. Daarnaast wordt het dorpsplan gepresenteerd. De enquête, die door de vorige dorpsraad werd gehouden, fungeert hierbij als leidraad. Wat willen we graag behouden en wat kan er verbeterd worden? De dorpsraad hoopt dat de aanwezigen hierin actief zullen meedenken, zodat men samen tot een mooie toekomstvisie voor Oude-Tonge kan komen.

Naast de dorpsraadleden, zijn er een aantal speciale gasten aanwezig. Namens de gemeente: kernwethouder Marnix Trouwborst en beleidsmedewerkers Jos Brouwer en Eric Godrie. Verder ook Lilian Kreemer, zij is kern- en buurtgericht medewerker bij de gemeente en houdt zich bezig met het groenkwaliteitsplan. Tot slot ook Mirjam Bentvelzen van de Stichting Kunstplus. Deze Stichting is bezig met het realiseren van een kunstwerk bij de haven van Oude-Tonge. Mirjam Bentvelzen zal hier nadere informatie over verstrekken.

De dorpsraad hoopt vele dorpsgenoten te mogen begroeten.

Meer info over de dorpsraad is te vinden op www.dorpsraadoudetonge.nl of op de Facebookpagina: www.facebook.com/dorpsraadoudetonge.