Kerstmarkt in Oude-Tonge

OUDE-TONGE - Hoewel het nog even duurt, zijn de voorbereidingen voor de kerstmarkt in Oude-Tonge al in volle gang. Deze vindt plaats op en rond het Dabbehof en wel op vrijdag 11 december van 15.00 tot 21.00 uur en wordt georganiseerd door de ondernemersvereniging Oude-Tonge, in samenwerking met CYRI Events.

Samen proberen ze er een zeer sfeervolle en vooral gezellige dag van te maken met verlichte kramen, die midden tussen de winkels staan. Als alles meezit, komt ook de Kerstman de sfeer nog verhogen.

Particulieren, bedrijven of verenigingen kunnen nog steeds een kraam huren. De kosten bedragen € 37,50 ( incl. B.T.W.) voor een kraam van 4 meter. Voor aanmelding of informatie kan men terecht bij Cyri Events via: info@cyrievents.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer: 0181-338229.

Wie tijdens de kerstmarkt wat muziek ten gehore wil brengen, wordt eveneens van harte uitgenodigd om zich te melden. Een koor, een DJ, een band, het maakt niet uit, zolang het maar in kerstsfeer is. Hierover kan men informatie krijgen bij Ben Musters via ben@gebrmusters.nl of 06-46635173.