Afbeelding
Foto: pr

Lezing fotografe Anne-Marie Vermaat in bibliotheek

MIDDELHARNIS - Zaterdag 24 oktober, van 13.30 tot 15.30 uur, geeft fotografe Anne-Marie Vermaat een lezing over fotografie in de bibliotheek in Middelharnis.

Anne-Marie Vermaat is geen onbekende op Goeree-Overflakkee (en ver daarbuiten). Zij is lid van fotoclub 'De Rarekiek' en van een landelijke fotoclub genaamd FIAP; een club die internationaal bezig is met fotografie.

Anne-Marie exposeert met regelmaat en is daarnaast al een aantal keren gevraagd als jurylid bij nationale en internationale wedstrijden. Een aantal van haar foto's wordt in 2016 gepubliceerd in de kalender van National Geographic.

Tijdens de lezing gaat Anne-Marie, aan de hand van haar eigen werk, dieper in op het onderwerp fotografie. Plaatsen reserveren voor deze lezing kan vanaf heden aan de balie in de bibliotheek of via www.leerenbeleef.nl .

In navolging op bovenstaande lezing, geeft Anne-Marie Vermaat op zaterdag 12 december een lezing over haar bijzondere reis. In 2012 reisde ze naar het zeer gesloten Noord-Korea. Ze maakte daar veel indrukwekkende foto's. Aan de hand van deze foto's neemt Anne-Marie u mee op reis....