(V.l.n.r.) Bert Zwanenburg (voorzitter MSV&AV Flakkee), de directie van Handy Hands, bestaande uit Jasper Westhoeve en Jan Beerens en Johan van Oeveren (bestuurslid MSV&AV Flakkee)
(V.l.n.r.) Bert Zwanenburg (voorzitter MSV&AV Flakkee), de directie van Handy Hands, bestaande uit Jasper Westhoeve en Jan Beerens en Johan van Oeveren (bestuurslid MSV&AV Flakkee) Foto:

Handy Hands nieuwe hoofdsponsor MSV & AV Flakkee

MIDDELHARNIS - Het bestuur van MSV & AV Flakkee is blij met de nieuwe hoofdsponsor van de voetbalafdeling. Er is een vierjarige overeenkomst gesloten met Handy Hands. Een organisatie die bemiddelt tussen de thuiswerkers en de thuiswerkaanbieders. De naam Handy Hands staat al op de shirt van de eerste en tweede selectie van de voetbalafdeling. Daarnaast is het bedrijf betrokken bij allerlei verenigingsactiviteiten, waaronder de jeugdafdeling.

Voorzitter Bert Zwanenburg: "Handy Hands is voor ons als vereniging een deel van hetgeen wij als vereniging uit willen dragen, namelijk betrokken zijn bij de maatschappij. O.a. mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, kunnen bij Handy Hands terecht voor het leveren van een constructieve bijdrage aan onze maatschappij. Daarnaast is het voor onze vereniging prettig je gesteund te voelen met deze langdurige vorm van samenwerking".

Directeur Jasper Westhoeve vult aan: "Sinds jaar en dag ben ik actief lid van MSV & AV Flakkee. Begonnen in de F-jeugd en tot op heden speler van de selectie. Als directeur van Handy Hands probeer ik iedere dag weer mensen een kans te geven om een actieve bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Mijn inziens doet MSV & AV Flakkee dit ook. Het verenigingsleven brengt mensen bij elkaar. Ik zie deze sponsoring dan ook als een start van een zeer prettige en vooral passende samenwerking".