Lidelij Welten aan de slag tijdens de hockeyclinic.
Lidelij Welten aan de slag tijdens de hockeyclinic. Foto: pr

Rabobank leden-hockeyclinic met Lidelij Welten groot succes

MIDDELHARNIS - Op zaterdagmiddag 19 september was sportpark "de Pallandt" het toneel van de Rabobank leden-hockeyclinic. Onder stralende weersomstandigheden konden leden van de Rabobank op de thuishaven van Hockeyclub Goeree-Overflakkee op een speelse manier kennis maken met de hockeysport.

Rabobank is hoofdsponsor van Hockeyclub Goeree-Overflakkee en wil haar leden graag kennis laten maken met deze door de bank gesteunde sport.

De hockeyclinic voor kinderen tot 18 jaar werd gegeven door Lidelij Welten, 66-voudig Nederlands Hockey international en 2-voudig Olympisch gouden medaille winnares. Ondersteund door de enthousiaste trainers en spelers van HCGO werden er deze middag een groot aantal leuke oefeningen met Lidelij gedaan. De deelnemers aan de clinic kregen tevens de mogelijkheid om vragen te stellen aan de international, het bijbehorende foto en handtekeningen moment waarbij op diverse sticks, tenues en diverse lichaamsdelen handtekeningen door Lidelij werden gezet was het slotstuk van een zeer geslaagde middag.

HCGO bedankt hoofsponsor Rabobank voor de organisatie en hoopt dat er onder de jonge deelnemers nieuw hockeytalent gescout is. Hockeyclub Goeree-Overflakkee zoekt als jonge club nog altijd naar nieuwe jeugdleden. Informatie met betrekking tot de vereniging kunt u vinden op de website www.hcgo.nl.