Afbeelding
Foto: pr

Visser & Visser organiseert Prinsjesdagontbijt in Ouddorp

OUDDORP - Tijdens het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser worden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota.

Op woensdag 23 september 2015 zijn ondernemers en relaties van harte welkom voor het Prinsjesdagontbijt in Werelds aan het Strand, De Punt 1 in Ouddorp, van 7.30 tot 9.00 uur. De heer M. (Matthijs) Zeelenberg, architect, is gastspreker tijdens de bijeenkomst.

Spreker mr. A.J.J. (Harold) van den Berge, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting wat de gevolgen voor ondernemers zijn van de plannen van het kabinet. Ook is er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Het belooft een interessante en boeiende bijeenkomst te worden. Aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt kan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt.

Het Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser is inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vindt de bijeenkomst plaats op zeven locaties in Nederland: Apeldoorn, De Bilt, Dordrecht, Goes, Gorinchem, Ouddorp en Ridderkerk.