Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Ledendag Rabobank Het Haringvliet op Tiengemeten

TIENGEMETEN – Zaterdag was natuureiland Tiengemeten het domein voor de leden van Rabobank Het Haringvliet. Meer dan duizend leden gaven zich op om een tijdje door te brengen op het eiland in het Haringvliet.

Omdat begin dit jaar De Rabobank Goeree-Overflakkee en de Rabobank Hoeksche Waard opgingen in Rabobank Het Haringvliet, was Tiengemeten – het eiland tussen beide gebieden in – een logische plaats om de eerste Ledendag van de nieuwe bankorganisatie te houden. Vanuit Goeree-Overflakkee waren er zaterdag verschillende afvaarten richting het eiland. Twee rondvaartboten zorgden ervoor dat de leden van het Goeree-Overflakkee het eiland konden bereiken. De belangstellenden vanuit de Hoeksche Waard konden met de pont bij Nieuwendijk oversteken.

Het natuureiland kon zich zaterdag onder stralende weersomstandigheden presenteren aan de bezoekers. De Rabobank had ervoor gezorgd dat er op het eiland veel te beleven was. Er konden spelletjes gedaan worden, diverse streekproducten worden gekocht en natuurlijk was daar de natuur. Velen maken van de gelegenheid gebruik om met een zelf meegebrachte fiets of met een gratis leenfiets het eiland te verkennen.

Tekst en foto's: Adri van der Laan

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding