Aanmelden voor cursus reanimatie en AED-gebruik

OUDDORP - De stichting Reanimatie en AED-opleiding Ouddorp van de Nederlandse Hartstichting start op de donderdagen 17 september en 1 oktober 2015 weer met een nieuwe opleiding. De cursusavonden vinden plaats in Ouddorp en beginnen om 20.00 uur.

In twee avonden krijgt u de nodige achtergrondinformatie over de werking van het hart en de mogelijkheden van reanimatie. Er is vooral veel aandacht voor de praktische vaardigheden. Onze gekwalificeerde instructeurs leiden u op volgens de richtlijnen van de Reanimatieraad en o.a. de Nederlandse Hartstichting.

Omdat er ook in onze omgeving steeds meer AED-apparatuur wordt geplaatst, is het zeker zinvol om deze cursus te volgen. Immers, hoe meer burgers zich deze kennis eigen maken, hoe meer mensen kunnen worden geholpen. Voor deze cursus gelden geen toelatingseisen. Bij voldoende vaardigheid wordt aan het eind van de cursus een erkend certificaat uitgereikt.

Er wordt met kleine groepen gewerkt, dus snel opgeven is belangrijk. De totale kosten voor cursus, lesboek, certificaat e.d., bedragen 35 euro. Wij vertegenwoordigen geen zakelijke belangen, en werken dus alleen kostendekkend (zaalhuur e.d.). Opgeven kan t/m zaterdag 5 september.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij: Secr. Stichting Reanimatie en AED-opleiding Ouddorp, mevr. H. van der Wende-Klijn, tel. 0187-681811.