Vrijdag Ouddorpse Lichtjes-Fietstoer

OUDDORP - Vrijdag 28 augustus start om 21.30 uur vanuit 't Blaeuwe Huus, de Ouddorpse Lichtjes-Fietstoer. In de brievenbussen van bewoners langs de route, wordt één dezer dagen een brief bezorgd met het vriendelijke verzoek om tuinen, gevels en straten, sfeervol te gaan verlichten.

Opgenomen in de route: Wittestraat, Havenweg, de "grote" Kelderweg, de Dorpsweg (vanaf Wittestraat tot aan de Kelderweg), een deel van "Welgelegen", (eerst de Hoofdlandseweg en dan rechtsaf Maerenseweg) en de route loopt langs de loods van de KNRM Ouddorp (Stoofweg), helaas de Vissersstraat niet!. Bij twijfel of versierd of meegefietst kan worden, kan natuurlijk altijd worden gebeld met de VVV (0187-681789).

De opbrengst van dit altijd gezellige VVV-evenement gaat naar de KNRM, de stations Ouddorp en Stellendam. De KNRM redt mensen op zee, op het ruime binnenwater in Nederland met reddingboten en op de wereldzeeën door radio medisch advies. Professioneel opgeleide vrijwilligers zijn dag en nacht beschikbaar. De hulpverleningen zijn kosteloos. De KNRM wordt in stand gehouden door donateurs. Jaarlijks komt de KNRM meer dan 2.000 keer in actie.

Deelname kost € 2,50 p.p. en is incl. een "lichtje" en een gezonde traktatie (beiden: op=op!).

Deelnemers die hun fietsen achter op de auto meebrengen en willen parkeren, verwijzen we graag naar parkeerterrein "Dorpstienden" in het centrum van Ouddorp.