Foto ©TheoMastenbroek
Foto ©TheoMastenbroek Foto ©TheoMastenbroek

Muziek in de Voorstraat

MIDDELHARNIS - Op de vooravond van Open Monumentendag, vrijdag 11 september, wordt in Middelharnis het huiskamerfestival 'Muziek in de Voorstraat' georganiseerd en worden verrassende optredens verzorgd in bijzondere monumentale panden aan de Voorstraat. Inloop met koffie vanaf 19.00 uur in het voormalige Raadhuis, aanvang 19.45 uur.

Ook dit jaar bieden vier families in hun huiskamer gastvrijheid aan 'Muziek in de Voorstraat' en gaan hun voordeuren open voor de concertgangers. Maar het programma start al in de voormalige Raadszaal in het oude gemeentehuis.

Daarna volgt een wandeling door de Voorstraat en worden vier concerten geboden met gevarieerd repertoire. Het programma blijft een verrassing maar bezoekers mogen rekenen op een mooie avond! Halverwege is er een pauze en ook na afloop is er nog tijd voor een nazit. Kaarten inclusief consumpties kosten € 25,00 per persoon en kunnen gereserveerd worden via menheersehaven@gmail.com; u ontvangt dan de betaalgegevens. De betaling moet uiterlijk 8 september bijgeschreven zijn, houd daarmee rekening bij uw bestelling. De kaartverkoop is op basis van beschikbaarheid. Het evenement wordt georganiseerd door een werkgroep in samenwerking met Stichting Podium Goeree-Overflakkee. Foto's van eerdere edities en voorbereidingen zijn te vinden op Facebook Muziek in de Voorstraat.