Nieuwe items bij RTV Slogo

GOEREE-OVERFLAKKEE - Wekelijks staan er nieuwe uitzendingen klaar voor de kijkers van RTV Slogo. Deze week zijn de items 'RTM deel 2', 'Mooie Plekjes Ooltgensplaat', 'Vrolijke dierenverhalen, aflevering 3', 'Hindeloopen schilderkunst' en 'Toelichting OI' te bekijken.

RTM, deel 2

De serie over RTM gaat over de historie van de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden. Het betreft een aantal oude opnames die in 1929 zijn gemaakt.

Mooie Plekjes 'Ooltgensplaat

Bij 'Mooie Plekjes' leren kijkers verschillende gezellige dorpen op het eiland kennen. En ook de stad Goedereede komt aan bod. Deze aflevering is er aandacht voor het dorp Ooltgensplaat en haar bezienswaardigheden. Er zijn onder andere opnames van het schitterende oude fort.

Vrolijke dieren, deel 3

Vorige week hebben de kinderen kunnen genieten van een echte 'vakantieaflevering' van Clown Jopie en tante Angelique. Deze week kan er worden gekeken naar 'Vrolijke dieren'. Het is de derde aflevering.

Hindeloopen Schilderkunst

In een serie komen oude ambachten aan bod. Deze aflevering gaat over de Hindeloopen schilderkunst.

Deze programma's worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 18:00 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 18:00 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten.