Van links naar recht: Angelique van der Valk, Jan Bezuijen, Daisy van Wetten en Henk Daalhuizen. Floris Admiraal ontbreekt op de foto.
Van links naar recht: Angelique van der Valk, Jan Bezuijen, Daisy van Wetten en Henk Daalhuizen. Floris Admiraal ontbreekt op de foto. Foto: Kees van Rixoort

Prachtig pand voor Bezuijen Bemiddeling en de Hypotheekshop Ouddorp

OUDDORP – Bezuijen Bemiddeling is verhuisd naar een nieuw pand. Het is fris, modern, ruim en prima gelegen: aan de Hoenderdijk 7a, midden in het centrum van Ouddorp. Op dat adres is nu ook de Hypotheekshop Ouddorp te vinden.

Door Kees van Rixoort

Bezuijen Bemiddeling, dat sinds 1 april 2004 bestaat, was voorheen gevestigd aan de Koolweg. Daar had Jan Bezuijen een kantoor naast zijn woonhuis. Toen hij zijn huis verkocht, moest hij ook uitzien naar een ander bedrijfspand. Dat vond hij dus aan de Hoenderdijk. "Hier zat makelaardij De Reus. Die is ermee gestopt. Het pand heb ik overgenomen, inclusief de te koop staande panden", vertelt Bezuijen. "Het ging mij om het plekje, midden in het prachtig opgeknapte centrum van Ouddorp. Bijna iedereen die het dorp in gaat, komt langs Bezuijen Bemiddeling. Het is een fantastisch punt. Kijk, voor de deur hebben we een strandtuintje gemaakt. Dat is uiteraard een verwijzing naar de stranden van Ouddorp. We krijgen er leuke reacties op."

Extra service

Van het oude pandje bleven alleen de vier muren en het dak over. De rest is allemaal nieuw: een prachtig kantoor, dat vier keer zo groot is als het vorige pand aan de Koolweg. De Hypotheekshop Ouddorp is er ook gevestigd. "Dat is een extra service voor de klant. Die kan onder hetzelfde dak laten uitzoeken of de woning past binnen zijn portemonnee", aldus Jan Bezuijen.

De Hypotheekshop Ouddorp geeft onafhankelijk advies. "Wij zijn onpartijdig", zegt directeur Henk Daalhuizen. "We doen zaken met ongeveer veertig geldverstrekkers. Op basis van onafhankelijkheid en transparantie zoeken we de beste hypotheekoplossing voor de klant. Maar we bieden ook financieel maatwerk als het om verzekeringen, pensioenen en belastingen gaat." De Hypotheekshop bedient heel Goeree-Overflakkee, het is de enige op het eiland.

Daalhuizen heeft ook Hypotheekshops in Middelburg, Koudekerke, Goes en Zierikzee. "We zijn aangesloten bij de grootste adviesorganisatie van Nederland. Er zijn in totaal honderdzestig Hypotheekshops", aldus Henk Daalhuizen. Trots vertelt hij dat zijn zaak vorig jaar is uitgeroepen tot beste Hypotheekshop van Nederland. Dit op basis van klantwaardering, externe audits en marktaandeel.

Aan de Hoenderdijk 7a heeft de Hypotheekshop Ouddorp een eigen ingang en een eigen spreekkamer. Daalhuizen: "We zijn naar Ouddorp gekomen, omdat onze manier van werken past bij de kwaliteit van Bezuijen en de manier waarop Bezuijen met zijn klanten omgaat. Er heerst hier een aangename gemoedelijkheid en je merkt dat de lijntjes kort zijn." Jan Bezuijen voegt daaraan toe, dat voor hem en zijn personeel eerlijkheid, oprechtheid en bereikbaarheid centraal staan.

Bij Bezuijen Bemiddeling helpt een klein team bij de koop of verkoop van een woning. Naast Jan Bezuijen bestaat het team uit Angelique van der Valk, Daisy van Wetten en Floris Admiraal. Momenteel heeft Bezuijen Bemiddeling circa driehonderdvijftig woningen in de verkoop. Het aanbod is zeer gevarieerd – van vakantiewoningen en starterswoningen tot villa's – en is vooral te vinden op de kop van het eiland. Op de rest van Goeree-Overflakkee heeft Bezuijen Bemiddeling in de eerste plaats exclusieve objecten in portefeuille.

Bezuijen Bemiddeling is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Zaterdag op afspraak. Buiten kantooruren is Bezuijen telefonisch bereikbaar (behalve op zondag). Meer informatie: www.bezuijenbemiddeling.nl.