De zomer beleven in Zuid-Afrika o.l.v. Jaap Mackloet

SOMMELSDIJK – "Een mooie kans om in de mooiste periode van het jaar Zuid-Afrika te bezoeken, het voorjaar loopt over in de zomerperiode", aldus de enthousiaste reisleider Jaap Mackloet. Jaap begeleidt al ruim 10 jaar reizen van de Chr. Reisorganisatie Beter-uit en heeft al ruim 35 reizen gemaakt naar vele bestemmingen, nu voor de tweede keer Zuid-Afrika.

Van 11 t/m 28 november a.s. staat er een complete rondreis op het programma, te beginnen in Kaapstad en eindigend in Johannesburg. Ook het Koninkrijk Swaziland ontbreekt niet.
De afwisseling tijdens de reis is groot, tegenstellingen in natuur en bevolking zijn een belevenis. Het complete programma is op te vragen bij jmackloet1@kpnplanet.nl of te zien op www.beter-uit.nl.
De prijs van deze reis is € 3195.=(1-persoonstoeslag slechts € 195.00) en is inclusief: vlucht Amsterdam-Kaapstad, Johannesburg-Amsterdam; binnenlandse vlucht Port Elizabeth-Durban; comfortabele bus met airco; volpension, dus alle maaltijden - ontbijt, lunch en diner; entreegelden volgens programma, ook de wildparken; Nederlands/Zuid-Afrikaans sprekende gids.
"Er zijn nog plaatsen vrij, dus neem snel contact op voor informatie of boeking", aldus Jaap Mackloet.