Afbeelding
Foto: pr

Opbrengst collecte Stichting Oost Europa Werkgroep Middelharnis

GOEREE-OVERFLAKKEE - In de laatste week van mei is in Middelharnis-Sommelsdijk- Stad aan het Haringvliet en Nieuwe-Tonge de jaarlijkse collecte voor de Stichting Oost Europa, Werkgroep Middelharnis, gehouden. De opbrengst van die collecte heeft de werkgroep aangenaam verrast.

Tijdens de collecte werd € 4802,82 in totaal opgehaald. De dorpsopbrengsten waren als volgt: Middelharnis-Sommelsdijk € 3579,59; Stad aan het Haringvliet € 473,24; en Nieuwe-Tonge zelfs meer dan het dubbele vergeleken met vorig jaar € 749,99. Niet eerder is zo'n mooie opbrengst in bovengenoemde dorpen bijeengebracht voor onze stichting. De werkgroep spreekt zijn dank uit aan allen die een gift, hetzij groot of klein in de collectebus hebben gestopt. Ook een compliment aan alle collectanten. "Door uw aller bijdrage kunnen we ons mooie werk in Roemenië voortzetten", aldus de organisatoren.
Op de foto worden zakken met meel uitgedeeld onder een zeer arme zigeunergroep.

Hebt u de collectant aan uw deur gemist? U kunt altijd nog een gift overmaken naar onze stichting: NL 97 RABO 03420 07 408 t.n.v. St. O-Europa te Middelharnis onder vermelding van UIOARA.