Afbeelding
Foto: pr

Zomerfeest op Hernesseroord

MIDDELHARNIS - Zaterdag 13 juni is het weer zover. Op die dag is er van alles te beleven voor jong en oud tijdens het jaarlijkse Zomerfeest op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Het doel van het feest is om een leuke dag te organiseren voor cliënten van Zuidwester en omwonenden, maar ook om de integratie met het eiland Goeree-Overflakkee te bevorderen. Het Zomerfeest is van 10.00-16.00 uur en iedereen is van harte welkom.

Tijdens het Zomerfeest zijn er diverse demonstraties denk aan streetdance en karateschool Kiyozumi. Om 13.00 uur treedt huisband 'De Roffels' op. Naast het programma staan er 50 kramen met onder andere sieraden, tassen, verse kruudplaetjes, HaRa en Jafra artikelen en worden er producten verkocht die gemaakt zijn door de dagbestedingslocaties van Zuidwester. Ook de kwekerij waar je planten en kruiden kunt kopen is tijdens het Zomerfeest geopend. Daarnaast kun je gratis je gezondheid laten controleren in de CZ-gezondheidsbus.

Tijdens het Zomerfeest is er een kofferbakverkoop. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Je kunt je hiervoor inschrijven via zomerfeest@zuidwester.org. De kosten voor een plaats zijn € 5,- (incl. een kopje koffie/thee).
Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Zo is de kinderboerderij open, is er een springkussen, een grabbelton en kunnen de kinderen geschminkt worden.
Tijdens het Zomerfeest is er van alles te beleven voor jong en oud.