Afbeelding
Foto:

Breien voor De Regenboog

OUDDORP - Op maandag 18 mei overhandigde de breiclub uit zorgcentrum De Vliedberg een cheque van 300 euro aan kinderen van De Regenboog in Middelharnis.

De dames hebben zoveel gebreid dat het bedrag op de cheque uiteindelijk nog hoger uitviel dan van tevoren gedacht. De kinderen van het kinderdagcentrum hebben een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke of een meervoudige beperking. Met de opbrengst gaat het kinderdagcentrum aangepaste muziekinstrumenten aanschaffen.

De Regenboog

'De Regenboog' is een kinderdagcentrum in Middelharnis, waar kinderen met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of een meervoudige beperking dagbesteding krijgen. De Regenboog heeft drie groepen kinderen. Ieder kind krijgt een plaats in de groep die het beste past bij zijn of haar mogelijkheden, leeftijd en ontwikkelingsniveau. Het kinderdagcentrum is onderdeel van de Gemiva-SVG Groep. De Gemiva-SVG Groep ondersteunt in Zuid-Holland ruim 4500 mensen. Zij hebben door een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of begeleiding nodig.