Het nieuwe Sakko tankstation bij Autoservice Oude-Tonge. Foto: Hans Villerius
Het nieuwe Sakko tankstation bij Autoservice Oude-Tonge. Foto: Hans Villerius Foto: Hans Villerius

Tankstation Tuns is nu Sakko Tankstation

OUDE-TONGE - Het voormalige bemande Texaco Tankstation van Tuns aan de Julianastraat in Oude-Tonge is afgelopen dagen omgebouwd en omgekleurd naar een onbemand Sakko Tankstation. Het station is nu een onderdeel van Sakko Tankstations in Bergen op Zoom, één van de snelst groeiende tankstationketens van Nederland.

Met de ombouw en omkleuring van het tankstation heeft het voormalige bedrijf van de familie Tuns aan de Julianastraat - garage en tankstation - een metamorfose ondergaan. Immers, per 1 februari van dit jaar werd Autoservice Oude-Tonge een feit doordat Kees Vlasveld en Christiaan Willemse garage Tuns overnamen.
Sakko Tankstations exploiteert/belevert sinds haar start eind 2010 inmiddels ruim 35 bemande en onbemande tankstations in West Nederland. Eind 2015 zal de teller naar verwachting op ruim 40 locaties staan. De onbemande stations hebben bijna allemaal de Sakko Tankstations huisstijl, terwijl de bemande stations in zowel de eigen Sakko tankstations huisstijl als in de Shell en de BP kleuren worden geëxploiteerd. De klant kan op het station in Oude-Tonge niet alleen tanken met een Sakko Commercial tankpas, maar daarnaast ook met kaarten van DKV, Visa, MTC/Travelcard en natuurlijk ook met de Maestro pas. Eén ding is zeker: de klant staat nooit in de rij bij de kassa en geniet de allerhoogste korting!
Voor dit onbemande Sakko Tankstation in de Julianastraat in Oude-Tonge wordt de brandstof betrokken bij Shell, waarmee de kwaliteit te allen tijde is gegarandeerd. Wat evenzeer dus wordt gegarandeerd is een zeer scherpe prijs, niet alleen in de openingsweken, maar elke dag opnieuw! De snelle groei van Sakko Tankstations is immers gebaseerd op: Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag!

Achtergrond Sakko

Sakko Tankstations is samen met Sakko Commercial een onderdeel van Sakko Holding en beschikt over een eigen brandstofopslag depot in Bergen op Zoom. Sakko lijkt een relatief nieuwe speler op de tankstation markt, maar het bestaat al meer dan 100 jaar en het voorziet bedrijven in het westen van Nederland sinds jaar en dag van smeerolie, dieselolie en tot voor kort van rode gasolie. Sakko exploiteerde daarnaast ook een netwerk van 88 tankstations in de Avia en Shell kleuren. Dit initiële netwerk is in 2005 verkocht aan Tamoil Nederland. Sakko Tankstations richt zich nu volledig op de exploitatie van een nieuw netwerk van stations met als motto: Hoge kwaliteit! Lage prijs! Elke dag! Sakko Tankstations heeft zich ten doel gesteld om het retail netwerk in het westen van Nederland in de komende jaren aanzienlijk verder uit te bouwen.