Afbeelding
Foto: Wim van Vossen Fotografie

Verkoopdag 'De nieuwe Oostdijk' groot succes

OUDDORP - "Wij hebben onze droomwoning! Een nieuwe woning met alle voordelen van dien, maar met de unieke authentieke Goereese uitstraling." Enkele enthousiaste reacties van kopers op de verkoopdag van het nieuwe woningbouwproject 'De Nieuwe Oostdijk' van Estate Invest. Deze verkoopdag bleek afgelopen zaterdag een groot succes. Daar waar de woningmarkt in z'n algemeenheid heel voorzichtig een klein herstel laat zien, de verkoopdag van Estate Invest deed denken aan de hoogtijdagen van voor de crisis.

Maar liefst 150 belangstellenden bezochten de verkoopdag van 'De Nieuwe Oostdijk', het nieuwe project dat Estate Invest gaat realiseren in Goedereede. Zij werden in hotel Duinzicht in Ouddorp een warm welkom geheten door de directie van Estate Invest, die alle geïnteresseerden de werkwijze uiteenzette. Degenen die zich als eerste hadden aangemeld, hadden de eerste keus. De spanning in de zaal steeg voelbaar, nu er live op een groot scherm inzichtelijk werd gemaakt welke woningen werden vergeven.
Het ongelooflijke aantal van 47 woningen werd verkocht, wat ieders verwachting te boven ging. Het geheim van dit succes gaat schuil in de unieke werkwijze van Estate Invest, inhoudende "vraaggerichte projectontwikkeling". Vanaf het begin betrekt Estate Invest mogelijke geïnteresseerden bij de ontwikkeling van de woningen, zodat het aanbod wordt afgestemd op de vraag. Met recht wordt er dus maatwerk geleverd. Kopers meldden: "Er is naar ons geluisterd. We hebben, zoals gewenst, een woning met reusachtig diepe tuin. Fantastisch dat wij een kavel op zonligging konden kiezen en daarop een projectwoning konden kiezen uit maar liefst acht types. Wij zijn ontzettend blij!"
Het ontwerp van de woningen in ' De Nieuwe Oostdijk' zijn niet alleen schitterend, maar ook duurzaam. Tijdloze architectuur met oog voor prachtige detaillering wordt gecombineerd met moderne elementen. Vrijwel iedere woning beschikt bovendien over een geheel eigen identiteit. Deze unieke combinatie leidt ertoe dat ' De Nieuwe Oostdijk' beschikt over de uitstraling van toen en het comfort van nu.
Meer informatie over het project De Nieuwe Oostdijk is te vinden op www.denieuweoostdijk.nl.

Afbeelding
Afbeelding