Afbeelding
Foto: pr

AB Zuid-Holland koopt wegens groei nieuw pand in Stellendam

STELLENDAM - Na ruim 15 jaar verlaat de personeelsvoorziener AB Zuid-Holland het dorpse pand aan de Voorstraat in Stellendam. De veilige thuishaven wordt verruild voor een ruimer pand aan de Deltageul langs de N57. En niet zonder reden, want de organisatie groeit uit haar jasje.

De kantoormedewerkers geven aan dat zij wel even moeten wennen aan de nieuwe situatie. ''Het lekkere brood van Bakkerij Bleumink gaan we zeker missen. Dessalniettemin is de oorzaak van de verhuizing iets om trots op te zijn. Onze organisatie groeit en dat geeft ons energie.''

Vakmensen gezocht

Bij organisatiegroei hoort ook personeelsuitbreiding. AB Zuid-Holland is onder andere op zoek naar een ervaren, energieke én gedreven accountmanager die het commerciële team in Stellendam komt versterken. De accountmanager komt te werken in een mensgerichte en dynamische organisatie die met name bekend staat om het uitzenden en detacheren van vakmensen voor in de agrarische en aanverwante sectoren. De vraag naar vakkundig en flexibel personeel, voor zowel seizoenspieken als voor langere perioden, blijft stijgen. Opdrachtgevers vinden het belangrijk om een samenwerking met een betrouwbare partij aan te gaan. Aangezien AB Zuid-Holland aan beide vragen kan voldoen, blijft de organisatie verder groeien.
Naast een accountmanager zoekt AB Zuid-Holland ook andere collega's, zoals medewerkers voor in de techniek, bouw, groenvoorziening, loonwerk en akkerbouw. Werk jij graag buiten, hecht je waarde aan persoonlijke ontwikkeling en voel jij je thuis in een nuchtere organisatie? Solliciteer dan direct via de website! Op www.abzuidholland.nl staat de uitgebreide functieomschrijving van de accountmanager en andere vacatures.