Afbeelding
Foto:

Ladiesnight bij Woninginrichting Hameeteman

OUDDORP - Aanstaande donderdag 21 mei van 19.00 tot 21.00 uur is de Ladiesnight bij Hameeteman Wonen. Het is de tweede editie van het evenement. De entree is gratis, de eerste tweehonderd dames krijgen een goedgevulde goodybag. Verschillende bedrijven presenteren hun product tijdens de Ladiesnight.

Er is van alles te proeven, zoals wijn, verschillende soorten worst en lekkernijen van de bakker. Er is ook van alles te bekijken zoals de modeshows, nieuwe tassen in verschillende hippe kleuren en mode-accessoires. Er is ook aandacht voor lingerie die de kleding goed uit laat komen. Naast eten en mode is er nog veel meer te bekijken en te beleven. Tupperware is aanwezig en er kunnen spannende boeken en tijdschriftenpakketten voor op vakantie worden gekocht. Dames kunnen een metamorfose ondergaan van de theelepelvrouwtjes, in combinatie met een professionele fotoshoot. Er is ook aandacht voor reizen met een persoonlijk reiskompas.
Op het gebied van de persoonlijke verzorging zijn er verschillende aanbieders. De nagelstyliste maakt kunstwerkjes van nagels. De Provoet pedicure geeft voorlichting over haar beroep en de schoonheidsspecialiste promoot honderd procent natuurlijke producten. Herbalife is aanwezig met een aantrekkelijke promotieactie.
Natuurlijk is er ook aandacht voor woninginrichting. Op het gebied van raamdecoratie is er veel keuze: zonwering, gordijnen en vitrage, er worden ook verschillende soorten vloeren gepresenteerd: tapijt, laminaat, pvc, vinyl. Bezoekers kunnen ook de eigentijdse meubelcollectie bekijken en op de eerste etage kennismaken met de slaapafdeling. Er is een slaapadviseur aanwezig om advies te geven over een goed matras, met bijpassend hoofdkussen en uiteraard bedtextiel.
Tijdens de Ladiesnight zijn de vrijwilligers van stichting SMA aanwezig. Ze bieden verschillende artikelen aan zoals fotokaarten, kruudplaetjes en nog veel meer. Hameeteman Wonen is gevestigd aan Dorpsweg 1 te Ouddorp. www.hameetemanwonen.nl.