Afbeelding
Foto:

Ballenactie voetbalvereniging verlengd

MIDDELHARNIS - Afgelopen zaterdag ontvingen de twee Somalische nieuwe leden Faris en Nuuradine en Jop de Vreede, die één van deze leden had aangebracht, een mooie voetbal. Bij voetbalvereniging Flakkee loopt er al een paar maanden een succesvolle actie waarbij nieuwe leden een bal krijgen en de ouders een cadeaubon van Brasserie 't Vingerling.

Er zijn inmiddels al twintig ballen uitgereikt. Wegens dit succes is de actie dan ook verlengd. Alle teams bij Flakkee spelen overigens op de zaterdag hun wedstrijden. Bij de Mini-Pupillen behoeft er het eerste seizoen geen contributie te worden betaald. De kleding wordt kosteloos ter beschikking gesteld.

In het kader van maatschappelijke betrokkenheid zijn er de laatste maand ook drie kinderen met de Ugandeese en Somalische nationaliteit binnen de vereniging gehaald. Met hulp van betrokken ouders van de vereniging worden deze kinderen met hun ouders opgehaald en weer thuisgebracht. Hierdoor kunnen ook deze kinderen een sport beoefenen en veel plezier met hun leeftijdgenootjes beleven bij voetbalvereniging Flakkee.