Afbeelding
Foto: pr

Zesde editie Mannenzang Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE. Er wordt uitgekeken naar de uitvoering en opname van de mannenzang 2015. Na zes repetities, waarin met veel vreugde geoefend is in het zingen van melodie en bovenstem, is het eindelijk zover dat er zaterdag 16 mei weer een eilandelijke mannenzangavond gaat plaatsvinden.

Om van deze avond een succes te maken wil het bestuur alle zanglustige mannen van het eiland en omstreken uitnodigen om deze avond aanwezig te zijn. Deze keer zal de mannenzangavond plaats vinden in de Hervormde Kerk te Dirksland. Aanvang is om 19.30 uur.
In voorbereiding op deze avond zijn er de afgelopen twee maanden zes repetitieavonden geweest waarin, onder leiding van dirigent Corné de Geus en begeleiding van organisten Cees het Jonk en Rik van der Veer, de benodigde kennis is opgedaan om de 16e mei als bovenstemkoor een goede basis te vormen voor het opnemen van een mooie cd met Psalmen en enkele geestelijke liederen. Ruim 50 mannen hebben de repetities bezocht, waarvan ongeveer de helft van het aantal de melodie heeft ingestudeerd, om zo al een goede indruk te krijgen van hoe de stemmen straks samen gaan klinken.

Het is de bedoeling dat men met zoveel mogelijk mannen op 16 mei aanwezig zal zijn. De opening en sluiting wordt verzorgd door ds. C. Gielen. De toegang tot deze avond is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden voor de Bond tegen het Vloeken. Ook kan er ingeschreven worden voor de uit te brengen cd van deze mannenzangavond, welke € 12,50 gaat kosten. Om ook daar de nodige aandacht aan te geven is er een presentatieavond gepland op vrijdag 26 juni in de kerk te Dirksland. Aanvang 20.00 uur.

Voor inlichtingen kunt u terecht op de website http://mannenzanggo.com/ of via de email mannenzanggo@hotmail.com Ook kunt u via dit mailadres de nieuwe cd bestellen.