Het terras van Brinkzicht.
Het terras van Brinkzicht. Foto: pr

Vakantiereizen van Careyn voor zorgbehoevenden

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het tussen natuurparken gelegen Hotel Brinkzicht in Vledder (Drenthe) staat vanwege haar goede service en sfeervolle inrichting ook komend jaar weer op het programma van de afdeling 'Vakantiereizen met zorg'. Deze vakanties zijn ideaal voor senioren die nog redelijk zelfstandig in het leven staan, maar voor wie een vakantie zonder begeleiding of lichte tot middelzware zorg net een stap te ver is. Herkent u zich hierin en wilt u dit jaar graag op vakantie? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden en het aanbod van 'Vakanties met Zorg'. Misschien geniet u in mei of september van dit jaar wel van een volledig verzorgd 8-daagsarrangement in dit sfeervolle hotel. Periode: 2 tot 9 mei 2015 en/of 19 tot 26 september 2015.

Het mooi gelegen hotel beschikt over twee restaurants, een gezellige lounge en bar en een groot terras. De kamers zijn voorzien van een douche met steun (douchestoel op aanvraag), toilet (steun op aanvraag), telefoon, televisie en boxspring bedden.

Excursies en avondentertainment

De omgeving is een perfecte basis voor leuke uitstapjes. Zo maakt u tijdens de vakantieweek een zwerftocht door Drenthe, wordt er een bezoek gebracht aan het klompenmuseum in Eelde, geniet u van verse aardbeien van de aardbeienboerderij, bezoekt en luncht u op een klooster en is er de mogelijkheid om te winkelen in één van de leuke plaatsjes rondom Vledder. Daarnaast is er een afwisselend avondprogramma met een bingo, quiz en een bonte avond met cabaret.

Vakantiebrochure

Wilt u meer informatie over deze of één van de andere leuke reizen van 'Vakanties met Zorg' of wilt u een vakantie boeken? Neem dan contact op met de Careyn Contact, tel. 088 1239988, e-mail keuzepakket@careyn.nl.

Meer informatie

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van haar klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan de vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.