Familiefietsdag over de 'kop van Goeree'.

DIRKSLAND - Op de zaterdag na Hemelvaartsdag, 16 mei, is er een familiefietsdag georganiseerd door de activiteitencommissie van de Gereformeerde Gemeente Dirksland. Er zijn routes van 25, 40 en 60 kilometer.

Het startpunt van de route van 25 kilometer is bij de kerk aan de Mozartsingel 2 te Dirksland. Deze deelnemers hebben een grote stop in Stellendam bij Keizer Groente & Fruit, Damweg 1a. Hier kunt u koffie, broodjes, tosti's en soep gebruiken.
Tevens is op dit adres het startpunt van de routes van 40 en 60 kilometer. De routes van 40 en 60 kilometer gaan over Ouddorp. Men fietst langs de kust naar de 'Mekkerstee', waar frites en snacks genuttigd kunnen worden.
Inschrijven op de startpunten kan van 9.30 tot 11.30 uur voor de prijs van € 5 per persoon. De maximale gezinsprijs bedraagt € 10. Bij de start ontvangt u gratis een kop koffie, thee of fris met wat lekkers. De overige consumpties zijn onderweg voor een redelijke prijs te koop. Er is een routebeschrijving.
Voor de organisatie is het gewenst om te weten op hoeveel personen ze kan rekenen. Opgeven is daarom gewenst, maar niet verplicht. U kunt zich opgeven bij Leen Markwat, tel. 06 46173599, e-mail l.markwat@jmservices.nl.