Workshopmiddag in Dorpshuis Melishof

MELISSANT - In Dorpshuis Melishof organiseert Sparkels iedere woensdagmiddag voor kinderen van groep 1 t/m 8 workshops. Kinderen kunnen met vriendjes en vriendinnetjes deze leuke workshops volgen en maken hierbij kennis met onder andere theater, techniek en natuur.

Iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur maken de kinderen iets bijzonders mee. Een workshop bestaat meestal uit vier middagen en de inhoud van de workshops wisselt af. Kinderen kunnen zo steeds kiezen wat ze leuk vinden en waaraan ze dus meedoen.
Op woensdag 13 mei start de workshop Feest, voor kinderen van groep 1 t/m 4. Tijdens vier middagen maken de kinderen slingers, vlaggen en feesthoeden. Maar ook maken ze lekkere hapjes en worden er leuke feestspelletjes gedaan.
Op woensdag 10 juni start de workshop Kinderboerderij, voor kinderen van groep 1 t/m 8. De kinderen maken een bijzondere kijkdoos met verschillende materialen en technieken. Ook gaan ze lekker naar buiten, de natuur in! De workshops bieden de kinderen steeds weer een nieuwe, uitdagende activiteit.

Aanmelden

De workshops vinden wekelijks op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur plaats in Dorpshuis Melishof, Binnenweg 61 in Melissant. Ouders kunnen hun kind(eren) nu aanmelden via www.kibego.nl/workshops. Ook kinderen van groep 1 t/m 8 die niet naar de opvang gaan bij Kibego, zijn welkom. De kosten zijn € 3,50 per middag. Een workshop bestaat uit meerdere middagen.