Afbeelding
Foto: PR

Edudelta College heeft Fair & Open dag

SOMMELSDIJK - Op zaterdag 18 april 2015 is de Fair Buutengeweun en open dag op het mbo-terrein van Edudelta College te Sommelsdijk. Deze dag zal geheel in het teken staan van Groen en wordt georganiseerd in samenwerking met bedrijven uit de groene sector.

De mbo-studenten van 'Jong ondernemen' zullen hun ondernemerstalent tonen en bezoekers kunnen informatie krijgen over alle opleidingen van Edudelta College Middelharnis. De opleidingen zijn divers en sluiten aan op de beroepsmogelijkheden in de regio. Door de student goed te leren kennen en te weten waar de talenten en interesses liggen, kan de school leerlingen opleiden tot het beroep dat bij de persoon past. In principe biedt elke richting aantrekkelijke mogelijkheden voor werk of een vervolgopleiding.
Tijdens de Fair Buutengeweun zijn er verschillende demonstraties. Zoals een demonstratie motorkettingzagen en een demonstratie honden trimmen. Bezoekers kunnen hun konijn laten keuren en de nageltjes laten knippen. Ook zijn er veel boerderijdieren te bezichtigen. Voor de paardenliefhebbers is er ponyrijden, verzorgd door de paardenklas, en kleine kinderen kunnen hun gezicht laten schminken door de vmbo-leerlingen van Toerisme & Recreatie. Daarnaast is er een plantenquiz en is er een ruim assortiment perkplantjes. Uiteraard mag iedereen die dag langskomen om hun moestuintje van de Albert Heijn over te potten.

Voor iedereen dus een mooie reden om op zaterdag 18 april van 10.00-14.00 uur eens een kijkje te nemen op het mbo-terrein van Edudelta College, de locatie aan de Groene Zoom te Sommelsdijk, waar natuur en talent samen tot bloei komen.