Jan Wisse toont een aantal verpakkingen waarin TSL verkrijgbaar is. Foto: Hans Villerius
Jan Wisse toont een aantal verpakkingen waarin TSL verkrijgbaar is. Foto: Hans Villerius Foto: Hans Villerius

Bij Auto Wisse: demonstratieavond smeermiddel TSL

DIRKSLAND – Bij Auto Wisse is het weer tijd voor de jaarlijkse demonstratieavond van het smeermiddelmerk TSL. Al jaren is Jan Wisse, en met hem vele anderen, enthousiast gebruiker hiervan omdat het garant staat voor een "optimaal onderhoud", zo weet Jan. "Motoren draaien beter en rustiger, kunnen tot drie keer zo veel belasting aan, hebben duidelijk minder slijtage en gaan dan ook langer mee."

Door Hans Villerius

TSL onderscheidt zich duidelijk van andere smeermiddelen, legt Jan Wisse uit. "Zo'n jaar of tien geleden ben ik er zelf enthousiast door geraakt en inmiddels vragen ook heel wat klanten er speciaal naar. Niet alleen voor motoren, maar alles wat gesmeerd moet worden, bijvoorbeeld ook de fiets, is er goed mee. Hoe zwaarder de belasting, zoals bij kartraces of bij een Trekkertrek evenement, des te meer is het gebruik van TSL op z'n plaats."

Voor Auto Wisse reden genoeg om nog meer klanten de gelegenheid te bieden om kennis te maken met TSL. Daarom organiseert hij ieder jaar in zijn bedrijf aan de Spuikolk in Dirksland een demonstratieavond. Een vertegenwoordiger van TSL is dan met een stand en een testmachine aanwezig die duidelijk het verschil laat zien tussen de prestaties van de machine mét en zónder gebruik van TSL. En natuurlijk is er dan ook de nodige informatie voorhanden, evenals een variëteit aan verpakken waarin TSL verkrijgbaar is.

De demonstratieavond wordt op maandag 13 april a.s. gehouden bij Auto Wisse, Spuikolk 14 te Dirksland, van 19.30-21.30 uur. Iedere belangstellende is welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee te zien en te horen wat TSL doet en waarschijnlijk ook voor eigen gebruik interessant zal zijn.
Voor meer informatie zie www.autowisse.com of bel naar 0187 609260.