Afbeelding
Foto: pr

Witgoed- en Keukenrenovatie en WJVMontage gaan nauw samenwerken

KERKWERVE/SOMMELSDIJK - Keukens en alles wat daartoe behoort is hun passie. Jarenlang zijn ze daar al mee bezig. Veel ervaring is daarbij verworven bij de montage, maar nu ook in het zelf vervaardigen van keukens. En dat niet alleen, maar ook renovatie van keukens en het leveren van alle inbouw-apparatuur. We hebben het dan over Wijnand Mol en Jacco de Jonge te Kerkwerve van Witgoed -en Keukenrenovatie en Wim Vroegindeweij van WJVMontage te Sommelsdijk.

Jacco de Jonge en Wim Vroegindeweij zijn al ruim 20 jaar actief in de keukenmontage en interieurbouw. Vier jaar geleden heeft Wijnand Mol samen met Jacco de Jonge de showroom geopend en is hij begonnen met de verkoop van witgoed (vaatwassers, was- en droogmachines, magnetrons) en nu zijn daar ook bij gekomen waterontharders en Quookers. Met ingang van 1 januari jl. is Wim Vroegindeweij ook tot het team toegetreden.
In Kerkwerve aan Kerkweg 13 is de showroom geheel gemoderniseerd en uitgebreid en van daaruit vinden de activiteiten plaats. Hoofdzakelijk in de regio Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee en naaste omgeving.
De naam Witgoed Zeeland en Keukenrenovatie Zeeland blijft bestaan. Daar is nu aan toegevoegd Creatie Zeeland. Dit heeft betrekking op de uitbreiding met het vervaardigen van badkamermeubels. Uiteraard blijven ook interieurwerkzaamheden een op het lijf geschreven onderdeel.

Oog voor detail

Een bezoek aan de vernieuwde showroom is zeker de moeite waard. U kunt dan kennismaken met de kwaliteit van de zelf gemaakte keukenkastjes, etc. U zult versteld staan van de afwerking en ''oog voor detail'' is hier zeker op zijn plaats. Een bijkomend voordeel is dat de prijzen zeker concurrerend zijn. En dat is mooi meegenomen.
In de showroom staan verschillende opstellingen van keukens en inbouwapparatuur. Daarnaast wordt u deskundig voorgelicht en gezamenlijk kan een keuze gemaakt worden die meteen in de computer verwerkt kan worden. Op een prijsaanbieding hoeft u dus niet lang te wachten. En of het nu een nieuwe keuken of een renovatie van u bestaande keuken betreft, het wordt met de meest zorg uitgevoerd, waarbij ook service hoog in het vaandel staat.
Op 10 april a.s. zal de burgemeester van Schouwen-Duiveland, om 15.30 uur, de vernieuwde showroom officieel openen. De dag daarna zal een open dag worden gehouden, dus op zaterdag 11 april, van 10.00 tot 16.00 uur. U bent daar van harte welkom.
Zie voor de openingsacties de advertentie in deze krant. En als extra verrassing krijgt u op die dag een korting van € 200 op een kraan bij de opdracht voor een badkamerrenovatie en € 250 korting op een afzuigkap bij aankoop van een keuken of opdracht voor een keukenrenovatie. Deze actie loopt t/m juli 2015.
Website: www.keukenrenovatiezeeland.com.