Afbeelding
Foto: PR

Paasshow 2015 Tieleman Keukens, Knöps Groep en Graka groot succes!

MIDDELHARNIS - De directies van Tieleman Keukens, de Knöps Groep en Tuincentrum Graka blikken uiterst tevreden terug op de gehouden Paasshow. Het evenement, waarbij een keuken, tuin- en autoshow, in combinatie met een enerverende consumentenbeurs, een waar dagje uit voor het gehele gezin vormde, heeft geresulteerd in een kleine 3000 bezoekers.

Zowel Jan Tieleman (Tieleman Keukens), Herman de Blok (Knöps Groep) als Hein-Jan van der Kamp (Graka) blikken naar volle tevredenheid terug op de afgelopen showdagen. "Het aantal bezoekers overtrof onze verwachtingen", vertellen zij met trots. "Het goede beursweer heeft ons natuurlijk ook enorm geholpen".
Een kleine 3000 consumenten wisten de showdagen met een bezoek te vereren. Niet alleen de inwoners van Goeree-Overflakkee en haar omliggende eilanden wisten de weg naar Middelharnis te vinden, maar consumenten uit het gehele land (o.a. Arnhem, Eindhoven, Amsterdam, Halsteren, Wassenaar, Noordwijk) togen naar het 'centrum' op Goeree-Overflakkee. "De samenwerking liep vanaf het allereerste moment gewoonweg perfect". Op marketinggebied zijn weer de nodige gezamenlijke campagnes gevoerd met als middelpunt de Knöps/Tieleman-courant, de campagnes bleken wederom succesvol te zijn. "We hebben onze show ook landelijk via Televisie- en Internetcampagnes kenbaar gemaakt", vult Tieleman aan.

'Consumentenbeurs'

Ook de standhouders op de consumentenbeurs zijn uiterst content over de organisatie en het verloop tijdens de showdagen. Naast auto's, tuinen en keukens was er een ruim aanbod in nieuwbouwwoningen, sieraden, mode, parfums, wijnproeverijen, kunst, elektronica, etc. "Allen ondernemers met een lokale achtergrond, dus kwaliteit en zekerheid is gewaarborgd", vullen beide directeuren aan. Daarnaast kregen ook de goede doelen (KIKA, Kunstenmakers, de Mèkkerstee en Stichting Bartiméus) de mogelijkheid zichzelf te presenteren.
Volgens de organisatoren krijgt de samenwerking de volgende editie van de showdagen, in 2016, zeker een vervolg. De data staan al vast. "Op vrijdag 25 maart, zaterdag 26 maart en maandag 28 maart 2016 bent u van harte welkom tijdens de volgende editie van onze spraakmakende Paasshow".