De organisatoren van de Ladiesnight.
De organisatoren van de Ladiesnight.

De Staver zet zich in om mensen te verbinden

SOMMELSDIJK - De Lakeside's ladiesnight is één van de initiatieven waarmee De Staver mensen samenbrengt. De Staver raakt er bedreven in om samen met andere ondernemers en organisaties invulling te geven aan een maatschappelijk programma en daarbij de exploitatieverantwoordelijkheid niet uit het oog te verliezen. Dat gebeurt met sportprogramma's, culturele evenementen of horeca-activiteiten. Manager Lesly Wolters legt uit.

"Ik ben er als algemeen manager van de Staver en gepassioneerd sporter druk mee, maar met ongelofelijk veel plezier. Onze totale exploitatie staat goed op de rit, we zijn nu sterk genoeg om ook buiten onze grenzen operationeel actief te zijn. De bedrijfsonderdelen boeken ieder jaar in financieel opzicht en kwaliteitsbeleving vooruitgang. Naast de grote expertise op het runnen van sportaccommodaties is een van de sterke punten de kracht van het verbinden. Steeds vaker lukt het ons in samenwerking initiatieven te ontwikkelen en tot een goed gevolg te brengen."
Wolters geeft een aantal voorbeelden: "Op 26 maart heeft de Ladiesnight plaatsgevonden, een prachtig evenement. Grote trekkers hierin zijn Mabel van Lakeside en Maritha van Happy Music. Wij als Staver faciliteren, motiveren en brengen onze ervaring in als organisator van events en het bewegen van een groot publiek. Het mooie van dit event is dat er ongeveer dertig andere ondernemers bij betrokken zijn. Andere voorbeelden zijn o.a. De "tienerfunsportkaart", een mooi sportaanbod voor tieners in samenwerking met vier ondernemers met een maatschappelijke doelstelling. De Championsleague met alle veldvoetbalverenigingen en het nog te ontwikkelen zaalvoetbalprogramma met één nog nader bekend te maken plaatselijke ondernemer. Het gratis vakantiefeest voor kinderen vlak voor de zomervakantie, met een aantal leveranciers. Het tienerfeest Viva la Vida van en met Le Bateau op 29 mei in De Staver en de voortvarende inbreng op sommige onderdelen in het kader van de harmonisering van het gemeentelijk accommodatiebeleid. Zo zijn er nog tal van voorbeelden waarbij de verbindingskracht tussen ondernemers een belangrijke rol speelt m.b.t. het maatschappelijke aanbod en een gezonde exploitatie. Wij zijn er trots op dat de kracht van het verbinden resultaat boekt. In samenwerking met anderen en het bundelen van expertise gaat ons in de toekomst veel brengen, daar ben ik van overtuigd en wil anderen graag stimuleren dit voorbeeld te volgen en daartoe uitnodigen. Neem eens contact op en help ons mee!"