Afbeelding
Foto: PR

MKB Boekhoudservice: "Wij bieden boekhoudgemak op locatie…..!"

STELLENDAM - De meeste ondernemers antwoorden op de vraag: "Wat doen jullie nu precies?" met allerlei superlatieven over hun activiteiten. Dat is anders bij Hans Klaasse en Martin van der Bok. Zij zijn van MKB boekhoudservice uit Stellendam. "Wij willen eigenlijk vooral vertellen wat wij niet zijn!". De omgekeerde wereld? Nee. Dit zal verderop in dit interview duidelijk worden.

"Wij zijn geen administratie- of boekhoudkantoor. Ook geen accountantskantoor. Wij bieden boekhoudgemak op locatie. Bij ons is het geen gesjouw met mappen en de administratie vervolgens een tijd kwijt zijn omdat het moet worden verwerkt. Onze Julia's - zo noemen wij onze administratieconsulentes - komen bij de ondernemer op vaste tijden, tegen vaste prijzen, op het bedrijf de boekhouding bijwerken. Zij ontzorgen de ondernemer zodat deze kan ondernemen. Kijk maar eens op onze website www.mkbboekhoudservice.nl. Maar dat niet alleen. Zij zorgen ook voor de aangifte omzetbelasting, het debiteurenbeheer en de eventuele incasso van openstaande rekeningen. Wanneer zij vertrekken is alles in orde. De ondernemer heeft op deze wijze geen omkijken naar zijn boekhouding. Ook de facturatie kunnen de Julia's uit handen nemen".

Snel en goedkoop

"Door slimme software - die de Julia's meebrengen - gaat dit snel en goedkoop. De ingevoerde administratie is desgewenst te raadplegen op een online dashboard van "MKB Inline". Hierin staat de prognose naast de gerealiseerde cijfers. Dagelijks inzicht in cijfers. Kijk eens op de website www.mkbinline.nl, daarop kunt u zien wat wij bedoelen".
"Eigenlijk bieden wij kleine- en grote ondernemers een optimale begeleiding op boekhoudgebied. Maar we kunnen ook een Julia opleiden of tijdelijk inzetten bij ziekte, drukte of andere calamiteiten".

Dames die hun mannetje staan

"Veel ondernemers denken dat wij het zoveelste administratiekantoor zijn in de regio. Maar dat is niet zo. Wij willen de ondernemer ontzorgen en niet belasten met vragen en gesjouw. Op administratief gebied staan onze dames hun 'mannetje'. Ze zijn ervaren, zelfstandig en weten precies wat ze moeten doen. Dat is de reden dat deze activiteit de afgelopen jaren flink is gegroeid. Wie wil niet dat zijn administratie altijd bij is en profiteren van slimme gratis software om optimaal inzicht te krijgen in zijn resultaten en prestaties?
www.mkbboekhoudservice.nl, tel. 0187 497165.