Rick Hokke neemt de tweede penalty.
Rick Hokke neemt de tweede penalty. Foto: OFB

OFB 1 boekt historie: drie overwinningen op rij

OOLTGENSPLAAT - Het eerste van OFB doet van zich spreken. Het team staat voor het tweede seizoen onder leiding van Wouter Zwackhalen. Tevens heeft Wouter zijn contract met een jaar verlengd.

Afgelopen zaterdag 07 maart boekt OFB 1 een historische overwinning. De reeks begon op 21 februari tijdens de uitwedstrijd bij Oranje Blauw'14, met een eindstand van 0-3. De week erop werd SKNWK thuis ontvangen. Ook nu was OFB 1 het sterkste team en werd er met 4-1 gewonnen. En dan de thuiswedstrijd tegen FC Bergen. Bij deze thuiswedstrijd was OFB strijdlustig en gretig. Door gelijk kansen te creƫren weet Robert Troost voor OFB in de negende minuut de openingstreffer te maken. In de vijftiende minuut maakt Sydney de tweede treffer na een mooie voorzet. In de tweede helft, rond de 55e minuut een strafschop, deze wordt niet verzilverd. In de 82e minuut krijgt OFB wederom een penalty. Nu weet Rick Hokke de bal wel in het doel te leggen. Ook kreeg OFB nog twee tegen doelpunten maar de overwinning en de drie punten blijven in Ooltgensplaat. Voor OFB zijn deze overwinningen er drie met een gouden rand.