Tijdens de Trend Consumentenbeurs vorig jaar. Foto: p.r.
Tijdens de Trend Consumentenbeurs vorig jaar. Foto: p.r. Foto: Hans Villerius

Deze week Trend Consumentenbeurs

OUDDORP – Op één jaar na bestaat de Trend Consumentenbeurs 25 jaar. Deze week, van a.s. donderdag 12 t/m zaterdag 14 maart, wordt de beurs voor de 24e maal gehouden. De organisatie verwacht weer veel bezoekers en is er helemaal klaar voor om deze te verwelkomen, in m.f.g. Dorpstienden te Ouddorp.

Door Hans Villerius

Hoewel de Trend Consumentenbeurs al jarenlang in Ouddorp wordt gehouden, zijn bedrijven van heel Goeree-Overflakkee er vertegenwoordigd. Zij presenteren hier zichzelf, hun producten, diensten of noviteiten, voor bezoekers hebben ze aantrekkelijke beursaanbiedingen en natuurlijk is deze plek ook een mooie gelegenheid om te netwerken.

Kleinschalig

Met bijna 25 jaar achter de rug kan de Trend Consumentenbeurs bogen op een lange bestaansgeschiedenis. Volgens bestuurslid Martin van Wijk houdt dit verband met de kleinschaligheid van de beursopzet. Daardoor blijft het haalbaar om deze beurs jaar op jaar te organiseren. Bovendien levert het kleinschalige concept een knusse sfeer op en is de Trend Consumentenbeurs voor veel bezoekers dan ook een gezellige ontmoetingsplaats.

Divers

Met een verscheidenheid aan standhouders is het beursaanbod heel divers. Van verkoop van bedden, pannen, wijn, slagerswaren of kruiden tot advies op het gebied van verzekeringen, bankzaken, installatietechniek of beveiliging. In totaal 27 standhouders. Onder hen zijn ook vier goede doelen vertegenwoordigd, die belangeloos op de Trend Consumentenbeurs mogen staan.
Elke klant die op de beurs iets koopt of een afspraak maakt voor een offerte kan een formuliertje bij de standhouder inleveren waarmee kans wordt gemaakt op een heerlijk diner voor twee personen. En voor de kinderen is er een springkussen, zodat ook zij zich er prima kunnen vermaken.

Openingstijden

Vorig jaar voor 't eerst werd de beurs in maart gehouden in plaats van de tot dan toe gebruikelijke maand januari. Dat leverde zo veel meer bezoekers op dat besloten werd om 't voortaan in maart te houden. De toegang is uiteraard gratis, evenals de – vernieuwde – parkeergelegenheid rondom Dorpstienden. De openingstijden zijn op donderdag 12 maart van 18.00-21.00 uur, op vrijdag 13 maart van 14.00-21.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Tijdens de Trend Consumentenbeurs vorig jaar. Foto: p.r.