Workshop: Van Sleur naar Kleur

STELLENDAM - Heb je het helemaal gehad? Wil je ontdekken hoe je het leven mooier maakt? Dit is je kans: een middag waar het gaat om jou! Je krijgt informatie en wordt aan het denken gezet.

Goedereede counseling en Y-Challenge hebben hun krachten gebundeld om jou een leerzame middag te laten beleven, waarbij je zeker met nieuwe moed en frisse ideeën naar huis gaat.
Op 10 maart wordt deze workshop georganiseerd op een inspirerende locatie in Stellendam. De deelnamekosten zijn 15 euro per persoon. De aanvang is om 13.30 uur en de workshop eindigt om 16.30 uur. Aanmelden kan via info@y-challe inge.nl of 06 22331819. Na aanmelding ontvang men een bevestiging met aanvullende informatie.

"Ben je iemand die constant voor een ander moet zorgen en niet aan jezelf toekomt? Heb je veel tegenslagen gehad en heb je het daar moeilijk mee? De workshop van Sleur naar Kleur is een mogelijkheid om uit het vaste patroon los te komen en nieuwe inzichten op te doen. Dat kan een wereld van verschil betekenen. Ken je anderen die je wilt motiveren om deze middag mee te maken Ook dat kan natuurlijk. Neem contact op en ontvang de informatieve flyer", aldus de organisatoren.