Maak kans op een buitenlandse stedentrip bij uw Echte Bakker

OUDDORP - Bij Echte Bakker Akershoek maakt u de komende weken kans op een stedentrip of een originele gepersonaliseerde koffer bij aankoop van een GildeKorn brood. GildeKorn is een van hun succesproducten; een donker brood met een lekkere volle nootachtige smaak. GildeKorn is de trots van het Gilde dat volgens een geheim recept gemaakt wordt en daarom alleen verkrijgbaar is bij Echte Bakkers.

De actie is heel eenvoudig. Bij aankoop van een GildeKorn ontvangt u een kaartje met een actiecode. Deze code vult u in op de website www.opreismetgildekorn.nl. Uw deelname wordt geregistreerd en u maakt kans op één van de zes buitenlandse stedentrips of één van de 25 luxe gepersonaliseerde trolleykoffers. De winnaars worden bekend gemaakt in de week van 23 maart.
Dat is twee vliegen in een klap. Naast de kans op deze fantastische prijzen geniet u ook nog eens volop van een heerlijk kwaliteitsbrood van Akershoek, De Echte Bakker. U mag zo vaak meedoen als u wilt, dus wacht niet te lang en haal een lekker Gildekorn.